Børster til Phillips Robotstøvsuger

  • Phillips FC8776/01 SmartPro Compact Børster

    Phillips FC8776/01 SmartPro Compact Børster

  • Philips FC8832/01 SmartPro Active Børster

    Philips FC8832/01 SmartPro Active Børster

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Er du på udkig efter nye børster til Philips robotstøvsuger?

Hundehår. Indtørret mudder. Sand. Græs. Støv. Der bliver slæbt meget skidt og støv med indenfor, når der er fart på den i hverdagen. Derfor er en Philips robotstøvsuger også en helt fantastisk hjælp. Men kan du se, at den ikke længere fanger alt det skidt og støv, som den plejer? Og kan du se, at din Philips robotstøvsugers sidebørster trænger til en udskiftning? Det er ganske normalt, at børster til Philips robotstøvsuger på et tidspunkt trænger til udskiftning, og at de skal have lidt kærlig pleje. Særligt, hvis du er så glad for din lille og automatiske assistent, at du bruger den hver dag eller mange gange om ugen. 

Det slider på børsterne at opfange støv flere gange om ugen over et større areal. Derfor er det en fordel lige at holde lidt øje med børsterne og at skifte dem, når du kan se, at de er ved at se slidte og brugte ud. For det giver et bedre resultat med nye børster til Philips robotstøvsuger, hvilket du hurtigt vil kunne se. 

Det smarte ved en Philips robotstøvsuger er, at den kun bruger sidebørster. Resten bliver suget op med et mundstykke. Det er derfor ikke mange børster, du skal holde øje med eller udskifte, når tiden er inde til det.

Derfor skal du tjekke børsterne på Philips robotstøvsuger jævnligt

Ligesom os andre kan din Philips robotstøvsuger godt lide at blive forkælet og få lidt ekstra opmærksomhed af og til. Det er nødvendigt at give din Philips robotstøvsuger lidt ekstra opmærksomhed, da der nemt kan blive viklet hår rundt om sidebørsterne. Både fra os tobenede og de firbenede. De besværliggør desværre rengøringen, hvorfor det er en god ide at fjerne dem, så snart du ser dem. 

Du gør det nemmere for din robotstøvsuger at klare støvsugningen ved jævnligt at sørge for at rengøre og frigøre børsterne for hår og skidt. Det forlænger også tiden for, hvornår det er tid til at skifte børsterne.

Dog er det ikke til at komme udenom nye børster til Philips robotstøvsuger på et tidspunkt. Det er tiden og pengene værd, da du kommer til at mærke en verden til forskel. Derudover får du også den fordel ud af det, at det forlænger levetiden af din robotstøvsuger og naturligvis giver en bedre rengøring. 

Nye børster til Philips robotstøvsuger er nemme og hurtige at skifte selv – herefter får du igen fuld valuta for din lille assistent.