Børster til Ecovacs Deebot X1 Omni / Turbo

Vis filtre
Filtre
Passer til
  1. checkmark
    Ecovacs Deebot X1 Omni / Turbo (12)
  2. checkmark
    Ecovacs Deebot X1 / X1 Plus (11)
  3. checkmark
    Ecovacs Deebot Ozmo 950  (10)
  4. checkmark
    Ecovacs Deebot Ozmo 920  (10)
  5. checkmark
    Ecovacs Deebot T10 / T10 Plus / T10 Turbo (4)
  6. checkmark
    Ecovacs Deebot T20 Omni (4)
Farve
  1. checkmark
    Hvid (10)
  2. checkmark
    Grøn (9)
  3. checkmark
    Grå (8)
  4. checkmark
    Sort / Hvid (6)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Fang snavs og krummer med nye børster til Deebot X1 Omni / Turbo

Din Deebot robotstøvsuger sørger for at rengøre dine gulve, så du kan slappe af eller lave noget andet imens. Og så er du endda sikker på, at den klarer opgaven rigtig godt og kommer rundt til alle hjørner og kanter. Den perfekte hjælpende hånd når dagen står på rengøring. 

Skal din robot fortsætte med at rengøre godt og grundigt, kræver det vedligeholdelse og en kærlig hånd af og til. Her er børsterne en central del af den nødvendige vedligeholdelse for at kunne opnå et godt rengørings-resultat gang på gang.

En nødvendig vedligeholdelse indebærer først og fremmest at holde løbende øje med børsternes stand, og hvor godt robotten støvsuger i rummet. Dernæst bør man afgøre, om de fungerer, som de skal, eller om de enten trænger til at blive rengjort eller at blive udskiftet med et par nye Deebot X1 Omni / Turbo børster.

En god tommelfingerregel er at tjekke til hver enkelte børste til Deebot X1 Omni / Turbo minimum én gang om måneden, så du er sikker på, at de fungerer optimalt. Tjek for eksempel til dem, når støvbeholderen skal tømmes. Hvis man ofte sætter robotten igang med at støvsuge, bliver børsterne hurtigere slidte, end hvis blot der rengøres en gang imellem.

Udskift den slidte hovedbørste til Deebot X1 for et bedre resultat

Når børster til Deebot X1 Omni / Turbo fejer hen over gulvet og udsættes for en masse forskelligt skidt og snavs, slider det på dem. Det betyder også, at med tiden vil denne slid påvirke rengøringen, fordi Deebot X1 Omni / Turbo børster ikke opfanger alt det skidt og snavs, som den skal. 

Især slider det på hovedbørsten, som skal opfange alt det skidt, som robotstøvsugeren kører hen over. Med tiden vil man opleve knækkede børstehår, eller fnuller og hår som har sat sig godt fast. Det forhindrer din robot i at yde optimalt og kunne rengøre bedst muligt.

Derfor bør man fjerne eventuelt hår og fnuller, der sidder fast i hovedbørsten, eller udskifte hovedbørsten hvis børstehårene er knækket. 

Det er desuden nemt at udskifte den gamle hovedbørste til Deebot X1 Omni / Turbo med en ny, og derfor er børsterne en nem del af den nødvendige vedligeholdelse.

Ecovacs Deebot X1 Omni sidebørster skiftes på et øjeblik

Udover hovedbørsten består en Deebot robotstøvsuger også af smarte sidebørster, som fanger det snavs, skidt og støv, som er langs med kanterne og ude i hjørnerne. Uden et par rene og pæne Deebot X1 Omni / Turbo børster, vil man efter en færdiggjort støvsugning stadig opleve snavs og skidt ved hjørner og kanter.

Dog har sidebørsterne det med at blive hurtigere slidte eller ødelagt sammenlignet med hovedbørsten. De er mere udsatte på grund af deres placering, og fordi børstehårene stikker ud fra robotten. Derfor er der større chance for, at de enten rammer noget skarpt, hårdt eller sidder fast. Det hænder også, at de desværre knækker.

Heldigvis er det også super nemt og hurtigt at påsætte et par nye sidebørster til Deebot X1 Omni / Turbo ligesom med en hovedbørste. Det er en hurtig process at få robotten op på hjulene igen og dermed at komme videre med rengøringen. Selvom børsterne ikke skal skiftes ofte, kan det alligevel være en fordel at tjekke til deres stand af og til.