2-i-1 Bluetooth Transmitter & Receiver

Passer til: Alle Computere, Alle smartphones (fx. iPhone, Samsung, Huawei), Alle Tablets eks. iPad, Samsung osv.

spar 16%

Pris: 129,00 DKK
109,65 DKK Gratis Fragt
Med gratis levering
🔥 Skynd dig! Vi har solgt stk de sidste 24 timer 🔥
...
Passer til: Alle Computere, Alle smartphones (fx. iPhone, Samsung, Huawei), Alle Tablets eks. iPad, Samsung osv.

Bluetooth transmitter og receiver
Her får du en super enkel og smart Bluetooth receiver og transmitter. Denne enhed er nemlig en 2-i-1 løsning til dig der har brug for både en Bluetooth receiver og transmitter, men ikke gider at bøvle med, at tage forskellige enheder. Med denne Bluetooth enhed, får du både en receiver og transmitter i et kompakt og slankt design. Bluetooth sender og modtager kan streame Hi-Fi digital lyd trådløst fra dit tv eller musikanlæg til et par Bluetooth høretelefoner eller Bluetooth højttalere. Denne 2-i-1 Bluetooth Transmitter kan altså ikke bare sende signal fra en enhed uden bluetooth, den kan også modtage signal. Det betyder, at du for eksempel kan sende lyd fra dit TV til et bluetooth-headset, selvom dit TV ikke har indbygget bluetooth-signal; eller at du kan afspille lyd fra dine yndlings højtalere, selvom de ikke har bluetooth. Denne Bluetooth sender og modtager er derfor helt perfekt til dig, hvis dit tv eller anlæg ikke har Bluetooth. Med denne Bluetooth sender og modtager, “forvandles” dit fjernsyn til at blive et tv med bluetooth. Har du et gammelt anlæg stående, som du gerne vil afspille fra trådløst på dine yndlings højtalere, så er det også et godt eksempel på, hvor denne Bluetooth sender og modtager kan bruges. 


Hvordan virker det
Bluetooth sender og modtager har altså både en modtager-indstilling og en sender-indstilling. Modtager indstillingen skal du bruge, når du vil afspille musik fra din smartphone direkte på dit musikanlæg uden bluetooth. Her tilkobler du blot Bluetooth transmitter og receiveren via det medfølgende AUX kabel til dit musikanlæg og dernæst parrer du din smartphone til modtageren via Bluetooth. I dette eksempel bruger du modtager-indstillingen og du skal derfor tilslutte kablet i den minijack port hvor der står RX.


Hvis du derimod skal sende lyd fra en enhed til en anden, bruger du sender-indstillingen (TX). Det kan være når skal sende lyd fra en enhed med AUX port til et Bluetooth Headset eller højtalere. Der kan være du har et TV uden Bluetooth, men gerne vil høre lyden når du gamer eller ser serier via Bluetooth høretelefoner. Hvis det f.eks er tilfældet kan du sætte Bluetooth transmitter og receiveren i dit tv som ikke har Bluetooth og nu høre lyden via dine trådløse Bluetooth hovedtelefoner.

RX står for Receive (modtage) tilstand og TX står for Transit (sende) mode og det afhænger altså af hvilken indstilling du skal bruge. Det er super nemt, at skifte imellem de to indstillinger via det medfølgende AUX-kabel. 


Batteriet i Bluetooth sender og modtageren er genopladeligt og der medfølger selvfølgelig et opladningskabel til produktet. Det tager cirka 2 timer, at oplade 2-i-1 bluetooth sender og modtageren og giver dig 10 timers brug på en fuld opladning. Denne 2-i-1 kombination understøtter bluetooth versioner helt op til 5.0 og transmitterer lyd fra TV og online spil uden forsinkelse.


For at du kan bruge Bluetooth transmitter / reciever til de enheder du gerne vil have skal have Bluetooth, f.eks dit fjernsyn eller musikanlæg, kan bluetooth sender og modtageren kun bruges hvis disse enheder har et AUX port.

OBS: Når du skal parre din enhed med bluetooth sender og modtageren er det vigtigt, at du ikke har andre Bluetooth enheder tæt på, som er tændt. De kan nemlig gå ind og påvirke parringen, så den ikke kan lykkedes.  


Specifikationer:
Bluetooth version: V4.2
Bluetooth aftand: 20 m
Kan modtage og sende et Bluetooth signal: Ja
Arbejdstid: ca. 10 timer
Opladningstid: ca. 2 timer
Batteri kapacitet: 600 mAh
Lyd kabel længde: 520 mm
Oplader kabel længde: 540 mm
Størrelse: 61 x 34 x 9 mm


Hvis du ikke skal bruge en kombi, men blot én af de to funktioner, finder du en almindelig transmitter (afsender) lige her, og en almindelige bluetooth receiver (modtager) lige her. 

Pakken indeholder:

1x 2-i-1 Bluetooth Transmitter & Receiver

1x USB til Micro-USB opladerkabel

1x AUX lydkabel

Har du et spørgsmål til produktet?

Kan man koble to af disse sammen? Jeg vil gerne kunne sende lyden fra mit tv, til mit anlæg. Ingen af delene har integreret bluetooth. Er dette muligt, eller er der en anden løsning på mit problem? Der er umiddelbart for lang afstand til at trække AUX kabel.

Mvh
8
Hejsa
Kan der stadig komme almindelig lyd ud fra fjernsynet selvom denne er sat til? Min far har Bluetooth høreapparat og det ville jo være fantastisk, men meget ærgerligt hvis min mor så ikke kan høre fjernsynet:-)
Med venlig hilsen mette
17
Hvor længe holder batteriet efter en fuld opladning?
Mvh Carsten
14