2-i-1 Bluetooth Transmitter & Receiver

Passer til: Alle Computere, Alle smartphones (fx. iPhone, Samsung, Huawei), Alle Tablets eks. iPad, Samsung osv.

2-i-1 Bluetooth Transmitter & Receiver

Flere visninger

139,00 DKK
Med gratis levering
139,00 DKK

På lager

Denne 2-i-1 Bluetooth Transmitter kan ikke bare sende signal fra en enhed uden bluetooth, den kan også modtage signal. Det betyder, at du for eksempel kan sende lyd fra dit TV til et bluetooth-headset, selvom dit TV ikke har indbygget bluetooth-signal; eller at du kan afspille lyd fra dine yndlingshøjtalere, selvom de ikke har bluetooth. Transmitteren/receiveren tilkobles blot til enheden ved hjælp af det medfølgende AUX-kabel. Denne 2-i-1 kombination understøtter bluetooth-versioner helt op til 4.2 og transmitterer lyd fra TV eller online spil uden forsinkelse. Det indbyggede batteri er genopladeligt, og lades via det medfølgende kabel. 


Dimensioner: 6 x 4 x 0,9 cm


Hvis du ikke skal bruge en kombi, men blot én af de to funktioner, finder du en almindelig transmitter (afsender) lige HER, og en almindelige bluetooth receiver (modtager) lige HER

Pakken indeholder:

1x 2-i-1 Bluetooth Transmitter & Receiver

1x USB til Micro-USB opladerkabel

1x AUX lydkabel

Har du et spørgsmål til produktet?

Kan man koble to af disse sammen? Jeg vil gerne kunne sende lyden fra mit tv, til mit anlæg. Ingen af delene har integreret bluetooth. Er dette muligt, eller er der en anden løsning på mit problem? Der er umiddelbart for lang afstand til at trække AUX kabel.

Mvh
1
Hejsa
Kan der stadig komme almindelig lyd ud fra fjernsynet selvom denne er sat til? Min far har Bluetooth høreapparat og det ville jo være fantastisk, men meget ærgerligt hvis min mor så ikke kan høre fjernsynet:-)
Med venlig hilsen mette
3
Hvor længe holder batteriet efter en fuld opladning?
Mvh Carsten
0