Batterier & Opladere til Canon

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Batterier & Opladere til Canon 

Det er super irriterende, at være ude og fotografere, for så at opdage at dit Canon kamera blinker rødt og snart løber tør for strøm. Hvem der dog bare havde et ekstra batteri med, tænker du måske. Her på siden finder du batterier til dit Canon kamera. Det kan være, at du gerne vil undgå at løbe tør for strøm midt i et fotoshoot eller at dit andet Canon batteri er gået i stykker. Uanset hvad dit formål er, finder du alle batterier til Canon kameraer her ovenover. 

Med tiden bliver dit Canon batteri forringet og det kan derfor være en ekstra sikkerhed, at have et ekstra batteri med, når du er ude at tage billeder. Med et ekstra batteri, er der også stor chance for, at der enten er strøm på det ene eller andet batteri. 

Udover batterier, vil du også finde opladere til dit Canon kamera. Selvom batteriet holder strøm i lang tid, kommer du ikke helt udenom, at det skal oplades af og til. Hvis din anden oplader er blevet væk / gået i stykker eller du gerne vil have en ekstra liggende, skal du ikke lede meget længere. Du finder nemlig oplader til Canon længere oppe på siden. 

Vi har opladere til mange forskellige Canon kameraer batterier herunder f.eks Canon LP-E6 og Canon LP-E10. Vores opladere til Canon batterierne kommer med EU-stik og er derfor lige til at sætte i stikkontakten og starte opladningen af dit batteri, så du igen kan tage billede og videoer med dit Canon kamera.