Foto Baggrunde

Vis filtre
Filtre
Farve
  1. checkmark
    Hvid (21)
  2. checkmark
    Sort (17)
  3. checkmark
    Brun (10)
  4. checkmark
    Beige (7)
  5. checkmark
    Grå (7)
  6. checkmark
    Grøn (6)
  7. checkmark
    Guld (5)
  8. checkmark
    Sølv (5)
  9. checkmark
    Pink (4)
  10. checkmark
    Lyserød (3)
  11. checkmark
    Blå (2)
  12. checkmark
    Rød (2)
  13. checkmark
    Turkis (2)
  14. checkmark
    Lyseblå (2)
  15. checkmark
    Sort / Hvid (2)
  16. checkmark
    Mørkegrøn (2)
  17. checkmark
    Lysegrøn (2)
  18. checkmark
    Mørkegrå (2)
  19. checkmark
    Orange (1)
  20. checkmark
    RosaGuld (1)
  21. checkmark
    Lysegrå (1)
  22. checkmark
    Lilla (1)
  23. checkmark
    Lysebrun (1)
  24. checkmark
    Multifarvet (1)
Passer til
  1. checkmark
    Nikon Kamera (29)
  2. checkmark
    Canon Kamera (29)
  3. checkmark
    Sony Kamera (29)
  4. checkmark
    Panasonic Kamera (28)
  5. checkmark
    Nikon Coolpix P7000 (27)
  6. checkmark
    Nikon D7100 (27)
  7. checkmark
    Nikon D800E (27)
  8. checkmark
    Nikon D800 (27)
  9. checkmark
    Nikon D750 (27)
  10. checkmark
    Canon 700D (27)
  11. checkmark
    Nikon D3100 (27)
  12. checkmark
    Nikon D5100 (27)
  13. checkmark
    Nikon Coolpix P7800 (27)
  14. checkmark
    Nikon D7000 (27)
  15. checkmark
    Panasonic DMW-BCC12 (27)
  16. checkmark
    Panasonic DMW-BLC12 (27)
  17. checkmark
    Canon 760D (27)
  18. checkmark
    Olympus Stylus 1040 (26)
  19. checkmark
    Olympus Stylus 1050w (26)
  20. checkmark
    Olympus Stylus 1060 (26)
  21. checkmark
    Olympus Stylus 1070 (26)
  22. checkmark
    Olympus Stylus 1200 (26)
  23. checkmark
    Olympus Stylus 7000 (26)
  24. checkmark
    Nikon V1 (23)
  25. checkmark
    Passer ikke til noget (husk at blokere) (16)
  26. checkmark
    Panasonic S005E (13)
  27. checkmark
    Panasonic S005 (13)
  28. checkmark
    GoPro Hero 10 Black (3)
  29. checkmark
    GoPro Hero 11 Black (3)
  30. checkmark
    GoPro Hero 11 Black Mini (3)
  31. checkmark
    GoPro Hero 9 Black (3)
  32. checkmark
    GoPro Hero 8 Black (3)
  33. checkmark
    GoPro Hero 7 (3)
  34. checkmark
    GoPro Hero 6 (3)
  35. checkmark
    GoPro Hero 5 Session (3)
  36. checkmark
    GoPro Hero 5 (3)
  37. checkmark
    GoPro Hero 4/Silver/Black (3)
  38. checkmark
    GoPro Hero 4 Session (3)
  39. checkmark
    GoPro Hero 3+ Silver/Black (3)
  40. checkmark
    GoPro Hero 3 Silver/Black (3)
  41. checkmark
    GoPro Max (3)
  42. checkmark
    GoPro Hero Session (3)
  43. checkmark
    GoPro Fusion (3)
  44. checkmark
    GoPro 5 Session (3)
  45. checkmark
    GoPro 2 (3)
  46. checkmark
    DJI Osmo Action (2)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Fotobaggrunde: Hvilken farve og størrelse passer til dig?

Her på siden har vi samlet et udvalg af smarte fotobaggrunde i et tort udvalg af forskellige farver og størrelser. Ikke alle foto opgaver kræver den samme baggrund, og uanset om du er på jagt efter en hel neutral hvid baggrund eller en greenscreen til foto – så har vi sikker lige det i du mangler. I kataloget ovenfor ser du alle vores baggrunde samt baggrunds stativer der gør at du nemt kan få din baggrund op og stå. Tag din baggrund med på location eller sæt den op permanent i et studie – Den rette baggrund kan gøre utrolig meget for din fotografering.

Hvorfor bruge en foto-baggrund?

Det mest klassiske og essentielle remedie i et fotostudie er den store neutrale baggrund. En baggrundsskærm eller tæppe skaber ro omkring og fokus på objektet ved at fjerne alt andet, der kan aflede publikums opmærksomhed. Bagrundsfarven er typisk hvid eller sort, men kan også være grå, rød eller blå, for disse findes i utallige farver og nuancer. Desuden findes de også i mange forskellige dimensioner, så det giver mening af investere i en baggrund både hvis man tager portrætbilleder eller hvis man fortrinsvis tager billeder af mindre motiver.

Fotostudier er oftest også større og mere industrielle bygninger, du kan derfor skabe lige de omgivelser du gerne vil have med en baggrund. Ram dine objekter eller modeller inde, så du altid er sikker på at du får de bedste billeder. Har du en hel ensfarvet baggrund i modsætning til fx en væg med farveforskelle eller teksturer bliver det også meget nemmere når du skal redigere dine billeder. Her kan du vælge at redigere hele baggrunden ud, eller blot beholde baggrunden – kun fantasien sætter grænser!

Opsætning af en foto baggrund

Opsætningen af din foto baggrund afhænger af hvilken type baggrund du har, samt hvor stor den er. Der findes mange forskellige slags baggrunde, men du kan oftest inddele dem i mere klassiske baggrunde i stof som skal hænges op, eller en pop-up baggrund som klarer opgaven for dig. Opsætningen af en fotobaggrund kræver ofte et stativ og så naturligvis baggrunden. Vælger du en baggrund her fra siden vil det aldrig tage dig mere 10min at få hele dit setup på benene, vi synes nemlig Ike at du skal bruge en masse tid og kræfter på at få din baggrund op.

Sådan vælger du det rette foto baggrundstativ

Når du skal have fat i et stativ til din baggrund skal du naturligvis have styr på hvilken type stativ du mangler. Her på siden finder du et Baggrundsstativ til pop-up fotobaggrunde og et til de mere klassiske baggrunde. Et stativ til en pop-up baggrund er utrolig nemt at have med at gøre. Eftersom pop-up baggrunde har en kant kan de faktisk stå helt selv. Du får dog mest ud af din baggrund hvis du vælger et stativ med en klemme der kan holde din baggrund fast lige der hvor den skal være. Til større klassiske baggrunde finder du vores smarte T-formet stativ. Stativet skal blot sættes op, og så kan du montere din  baggrund på det med store klemmer. 

Pop-up baggrund til foto - den hurtige og alsidige løsning

Mange kender måske pop-up fra blandt andet telte. Pop-up betyder egentlig bare at når du holde din foto baggrund ud, vil den automatisk springe ud og så er den klar til brug! Baggrunden er lavet med en tyk og stabil kant som sørger for at den holder formen, også helt uden hjælp! Baggrunden tager 1 min at holde ud, og lige så kort tid at folde ned igen – ideel til dig der er på farten og gerne vil have et nemt og transportabelt studie.  

Klassiske, neutrale og mønstrede foto baggrunde

Vores klassiske baggrunde kan til tider forelskes med en kæmpe dug, for det er nemlig det de er. De store flotte baggrunde kan bruges til alle lejligheder, de skal dog, i modsætning til pop-up versionen, sættes op ved hjælp at et stativ eller andet. Vores baggrunde fås ofte i 2 gang 2 meter hvilket giver dig lov til at fotografere modeller og objekter i alle størrelser. Vores fede foto baggrunde fås i mange forskellige farver og versioner så du finder helt sikkert også den type du er på jagt efter! Vælg en neutral baggrund der kan bruges til alt, en grøn baggrund der gør din redigering i Photoshop til en leg, eller måske en blot mønstret baggrund som giver det helt rette modspil til dine billeder.

De fleste der er på jagt efter en baggrund til fotografering, starter med at vælge en hel neutral baggrund. Med en sort eller hvid baggrund er du sikker på at du aldrig går helt galt i byen. De fleste objekter kommer kræver ikke andet end en hel simpel baggrund, og hvis du gerne vil skabe mere liv i dine billeder, er hvid eller sort også nemme farver at redigere i, når du først har taget alle dine billeder. Vi anbefaler at alle har en helt neutral baggrund i deres fotostudie, det kan godt være at det måske ikke er den du hiver frem oftest, men eftersom den passer til alt, er den ikke til at undvære. Den neutrale baggrund er altid en god mulighed at have ved hånden, hvis du fx har et fotoshoot hvor man udelukkende skal fokusere på modellen eller objektet uden en larmende baggrund der trækker øjnene væk.

Vil du ikke bruge en masse tid på at redigere den helt perfekte baggrund ind, efter dit billede er taget, så har vi også baggrunden til dig! Tag blot et kig her på siden og vælg en baggrund der allerede har præcis det look du går efter! Med en mønstret eller farvet baggrund kan du hurtigt give dine billeder meget mere liv, og så ser de helt perfekte ud så snart du har trykket udløseren ned. Du kan godt starte ud med udelukkende at have en mønstret baggrund, men dette er ofte en type baggrund du finder hos den mere professionelle fotograf som har udstyret til alle opgaver. Har du flere forskellige baggrunde du kan skifte ud imellem, er du sikker på at du altid får det bedst mulige billede til den situation du er i! Tag de bedste og flotteste billeder med en helt rigtige fotobaggrund.